Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Eng Halloweenfeestje

november29

Op de terugweg vanuit België naar huis moet ik nog in Molenbeersel (België) zijn. Op zich geen probleem want ik zet na mijn stop de navigatie gewoon op thuis en karren maar. Ter ere van Halloween op de radio een lekker spooky liedje (Jeanny van Falco). In gedachten zie ik die enge clip voor me. De navigatie stuurt me naar het (denk ik) niemandsland tussen België en Nederland. Bos weggetjes waarop net één auto past en je hoopt dat er geen tegenligger komt. Met enige fantasie kun je de weg net verharde weg noemen. Nergens verlichting behalve mijn koplampen. Tussen de bomen is het nevelig en het ziet er ietwat spookachtig uit. Net als ik bedenk hoe blij ik ben met mijn navigatie, valt mijn radio weg en geeft mijn navigatie ‘geen signaal beschikbaar’ aan. Ik stop en denk wat nu? Ik heb geen andere keuze dan langzaam doorrijden met mijn grote licht aan. Ik kies alles wat op ietwat verharde weg lijkt. De nevel wordt erger en Jeanny spookt nog door mijn hoofd. Maak jezelf niet gek zeg ik hardop en moedig rijd ik door. Na een tijd die uren lijkt zie ik straat verlichting. Ik ben weer in de bewoonde wereld. Mijn navigatie en radio werken weer en ik merk dat ik ondanks de kilte zweetdruppeltjes op mijn neus heb. Foei geen leuke ervaring maar nu moet er toch wel een beetje om lachen ‪

One Comment to

“Eng Halloweenfeestje”

  1. Avatar januari 30th, 2015 at 10:16 Anne Marie Says:

    Oh Thea, achteraf is zoiets wel grappig, maar op het moment zelf? Brrr, eng hoor! Fijn dat je weer schrijft, komt er nog meer binnenkort? Ook als je het druk hebt is schrijven wel lekker, vind ik, maar dat zijn dan meer vingeroefeningen en niet om te publiceren.

    Groetjes,
    Anne Marie


Email will not be published

Website example

Your Comment: