Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Gezellig! Wat gaan we volgende week samen doen?

november27

Weer eens haastig naar een afspraak want zoals zo vaak ben ik te laat. Natuurlijk zit het verkeer tegen en moet ik mijn auto zowat in Tokio parkeren. Dus rennend naar de Parkinson Dagbehandeling waar ik moet zijn voor een Multi Disciplinair Overleg. Hijgend en puffend kom ik binnen en wordt met een verbaasd: ‘Ben je er al?’ verwelkomt. Sorry dat ik zo laat ben en iedereen kijkt me verbaasd aan. Ik ben niet te laat maar een uur te vroeg!!!!! Tja, dan ga ik maar eens naar mijn eigen patiënten kijken die zo meteen aan de Parkinson gym beginnen. Gezellig even met iedereen gekletst voor ze beginnen maar dan moet iedereen aan het werk. Blijven kijken is zo stom dus spontaan besluit ik ook mee te doen. Viel nog tegen met dat strakke rokje aan maar iedereen vindt het wel leuk. Als ik moet vertrekken zegt een van mijn patiënten: ‘Thea, vorige week hebben we samen de Salsa gedanst, vandaag samen gegymd, wat gaan we volgende week doen?’

Email will not be published

Website example

Your Comment: