Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

ECG

april10

Niet alle artsen zijn blij met mondige patiënten. Sommige van mijn collega’s ook niet heb ik vanmiddag weer gemerkt. Ik moet een ECG laten maken en vraag aan mijn collega of ik het mag bekijken. ‘Dat is niet de gewoonte’ zegt ze. Nou en, so what, het is toch mijn ECG? Ik spring van de tafel om te kijken. Loopt die Trees zomaar met het ECG de kamer uit en ik haar achterna. Gelukkig bedenk ik bij de deur dat ik alleen maar een onderbroek aanheb. Ik kleed mezelf snel aan en ik kom haar op de gang weer tegen. Heeft ze het al naar de postkamer gebracht omdat ik me anders maar ongerust maak. Nee, nu maak ik me pas echt ongerust omdat ik het niet mag zien. Daar heeft ze dus het laatste nog niet van gehoord……

Email will not be published

Website example

Your Comment: