Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Pokke Foon

maart26

Ik ben aan het werk als ik een SMS van een patiënte krijg die toevallig ook op deze locatie werkt. Thea, ben je hier en zo ja kan ik dan even komen? Ik heb geen patiënt en SMS haar terug: Ja hier, kom maar. Meteen een bericht terug: Leuk hoor, dank je voor het compliment 🙁 Ik kijk naar mijn bericht en kan wel door de grond zakken. Wat een stomme tikfout. Er staat: Ja hoer, kom maar. Ik bel haar meteen en gelukkig kan ze er wel mee lachen. Ik ook, als een boer die kiespijn heeft. Later die dag SMS ik met een van de therapeuten. Weer tik ik hoer in plaats van hier. Mopperend op mezelf zie ik het nu en wis en verander het. Als er weer hoer staat snap ik het. Niet ik maak tikfouten maar mijn automatische spellingscontrole veranderd hier in hoer. Stomme pokke foon.

Email will not be published

Website example

Your Comment: