Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Vuile was

maart24

Het is avond en al behoorlijk schemerig. Ik loop de slaapkamer op om mijn pyjama aan te trekken en maak geen licht. Op bed ligt een van onze poesjes, Sieske zo zwart als de nacht, behaaglijk in elkaar gerold heerlijk te slapen. Onder het omkleden hou ik een heel gesprek met haar. Ik vind het vreemd dat ze niet reageert want haar grootste genoegen is, als het maar even kan, knuffelen. Daarom loop ik naar haar toe om eens lekker te kroelen. Maar wat ik heb aangezien voor Sieske, blijkt een vuil T-shirt in elkaar gerold met een vuile onderbroek Carel te zijn. ‘Ruim je het even op?’ vraag ik hem als ik weer in de kamer ben. ‘Ja hoor, zo meteen’ antwoordt hij. Ik erger me al een beetje want zo meteen betekent meestal niet. Als ik een tijdje later weer op de slaapkamer kom, ligt de vuile was inderdaad nog steeds op dezelfde plek op bed. Geërgerd pak ik het setje op met de bedoeling het in de wasmand te smijten. Nu blijkt het echter Sieske te zijn die hevig overstuur is van mijn ruwe behandeling. Ze lag zo lekker te slapen. Met het schaamrood op mijn kaken knuffel ik haar extra stevig. Gelukkig is ze niet haatdragend.

www.stichtingkatimo.nl

posted under Kattebelletjes
2 Comments to

“Vuile was”

  1. Avatar april 29th, 2013 at 18:21 Nanda Says:

    oeps…hihihihi


  2. Avatar april 30th, 2013 at 23:07 admin Says:

    Lol Nanda 😉


Email will not be published

Website example

Your Comment: