Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Tongzoenen

maart9

Ik ben 14 en op het gebied van tongzoenen nog zo groen als gras. Mijn zus is al 15 en heeft meer ervaring dan ik. Zij heeft vaste verkering.‘Tongzoenen jullie ook?’ vraag ik ’s avonds in bed nieuwsgierig. ‘Jazeker’ zegt ze. ‘Getver’ reageer ik. ‘Nee hoor’ zegt ze, ‘het is heerlijk.’ ‘Hoe gaat het dan?’vraag ik weer. Ze probeert het uit leggen, maar ik griezel steeds erger. ‘Nou ja’ zegt ze dan, ‘misschien ben je er nog te jong voor.’ Dat laat ik me niet zeggen. Ik te jong! Ik heb immers al de liefde van mijn leven meegemaakt! Ik dring aan op meer uitleg, maar zij wil slapen. Om eindelijk van mijn gezeur af te zijn, geeft ze me een life demonstratie. ‘Echt goor’ zeg ik. ‘Ja’ zegt ze ‘maar met jou is het ook niet zo leuk.’ Ze draait zich om en slaapt. Ik neem me voor om dit never nooit meer te doen.

15 jaar

 

Email will not be published

Website example

Your Comment: