Mijn momentjes

Momenten uit mijn leven die ik wil delen

Mam, doe eens normaal ……

maart12

Als werkende moeder maak ben je toch vaak ongerust dat je niet genoeg tijd besteed aan je kinderen. Ik heb dus de gewoonte om, als ik vrij ben, iets gezelligs met ze te doen. De jongste is 15 en heeft schoolvakantie. Ik probeer steeds weer iets te verzinnen wat hij leuk zal vinden, zwemmen, een pretpark of ik vraag hem wat hijzelf graag zou willen. Afhankelijk van de prijs mogen een of meerdere vrienden mee. Als ik op een avond weer wat gezelligs voorstel voor de volgende dag klinkt er een diepe zucht. ‘Wat is er joh,’vraag ik. Hij antwoordt; ‘Mam, je moet niet denken dat als jij vrij bent, ik steeds tijd heb om jou te amuseren’. Van verbazing weet ik niet wat te antwoorden.

Email will not be published

Website example

Your Comment: